FluidsProcessing.nl NL
Home
BLIJF OP DE HOOGTE
Ontvang onze nieuwsbrief en digitale magazine
Uw adres wordt nooit aan derden doorgegeven.
Lees onze privacyverklaring.

     

BEDRIJFSPAGINA

Login Laatste update: 30-08-2018
Ozontechniek
TEL: +31 161-434-183
Klein Wolfslaar, 18C
4854 PK   Breda
Contact
+31 161 434 183
Dhr. Naud Luijerink
Verkoop Benelux
Bedrijfsvideo
Bedrijfsbrochure
Bedrijfsbrochure
Ozontechniek is exclusief agent van Ozonetech A/B uit Zweden, ontwikkelaar & producent van plug & play ozonreinigingsinstallaties voor industriŽle toepassingen in de voedingsmiddelen- en dranken industrie, de afvalwaterzuiveringen en speciaal voor het reinigen van medicijnresten uit afvalwater, met als doel het gebruik van chemicaliŽn en stoom(energie) drastisch te verminderen. Ozon reinigen is een groene manier van desinfecteren welke niet belastend is voor het milieu. ROI binnen een jaar.
Ontmoet ons op
Victam International 2019, 12 - 14 juni 2019, Keulen
Merken
 Ozonetech,
Lees meer
Merken
 Ozonetech -
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging,  Water zuivering,
Lees meer
Producten, diensten
 C.I.P. reiniging - food & beverage
 Water zuivering - afvalwater & drinkwater
Expertises
Milieu en energiebesparing - Milieu - Afgasreiniging, geurbestrijding
Milieu en energiebesparing - Milieu - Reinigingsinstallaties
Milieu en energiebesparing - Milieu - Waterbehandelingsinst.
Procesapparatuur - Waterbehandeling - Waterzuivering

Kort nieuws

Brouwerijen op weg naar een milieu vriendelijke productie Trend op de afgelopen Braubeviale in Nurnberg, D
Brouwerijen op weg naar een milieu vriendelijke productie
Trend op de afgelopen Braubeviale in Nurnberg, D Afgelopen week heeft Ozonetech succesvol deelgenomen aan de grootse beurs op gebied van brouwen van bier en wat daarbij komt kijken. De trend van reinigen zonder chemicaliŽn, besparing op water en energie zet zich in een snel tempo voort. Mede door de groei van kleinere brouwerijen welke meestal milieu bewuster omgaan met onze natuur, ziet men steeds meer de noodzaak om na te denken over Ēgroenere productieĒ. Ozonetech heeft nu complete systemen welke geschikt zijn voor kleine, middelgrote tot mega brouwerijen met een verwachte ROI van minder dan 18 maanden. Indien men ook nog stoom gebruikt wordt de ROI nog korter. Om de brouwerijen naar een niveau van milieu vriendelijk reinigen te brengen is nu ook de commerciŽle oplossing haalbaar. Voordelen: 100 % bacteriŽn-vrije leidingen, vulsystemen en tanks, 25% kortere reinigingstijd Geen chemicaliŽn noodzakelijk Geen verwarming noodzakelijk Geen extra spoeling na reinigen Onderhoudsvrij Subsidie -aanvraag in behandeling Interesse
16-11-2018  |  144x  | 
Voorkom salmonella en andere bacteriŽn in uw productie. Geen chemicaliŽn nodig, veilig en 100% gegarandeerd
Voorkom salmonella en andere bacteriŽn in uw productie.
Geen chemicaliŽn nodig, veilig en 100% gegarandeerd Een van de grote Europese spelers in voedselproductie, heeft na 2 jaar salmonella vrij testen gekozen om de productie locaties uit te rusten met de ozon reinigingssystemen van Ozonetech. Het is geen verrassing dat dit innovatieve bedrijf de voedselveiligheid en het milieu zeer hoog heeft staan en dit op alle productie locaties wil doorvoeren. Het RENA Proô systeem is de laatste plug & play ontwikkeling, welke breed inzetbaar is in bijna alle industrieŽn.
04-10-2018  |  367x  | 

Productnieuws

Lucht reinigen in grote ruimten Geur- en stank bestrijding
Lucht reinigen in grote ruimten
Geur- en stank bestrijding Voor het bestrijden van luchtjes in horeca, winkelcentra, fabriekshallen, stallen etc. is er een modulair turn key systeem wat de lucht zuivert van de onaangename reuk. Speciaal hiervoor is de serie Reno Pro air ontwikkeld. Deze serie is geschikt naar klanten specificatie op te bouwen en later ook nog uit te breiden. Vraag naar de questionnaire en laat de mogelijkheden berekenen.
16-11-2018  |  137x  | 
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren De toekomst van drinkwaterzuivering
Medicijnresten uit afvalwater zuiveren
De toekomst van drinkwaterzuivering Een van de grootste uitdagingen voor de toekomstige drinkwaterfabrieken in Zweden is het verminderen van het chemicaliŽnverbruik en het voorkomen van het vrijkomen van micro-verontreinigende stoffen zoals farmaceutische reststoffen en toxines in het drinkwater. Als onderdeel van dit doel heeft een belangrijke grootstedelijke drinkwaterbeheerder zich tot Ozonetech gewend om RENA ô te leveren, een ozon-systeem met een turnkey-functie, om de capaciteit van de watervoorziening 100 jaar later te schalen. Ozonetech zal deel uitmaken van het ontwerp- en onderzoeksteam achter dit project, evenals het produceren, installeren en in bedrijf stellen van het waterbehandelingssysteem. ĒSamen met het doel van het bedrijf om schoon en veilig water te bieden, vandaag en morgen, is Ozonetech enthousiast om de meest complete ozonsystemen van de markt te presenteren in dit project.Ē We zijn ervan overtuigd dat dit een baanbrekend project zal zijn, dat de standaard zal bepalen voor
13-02-2018  |  1750x  | 

Productbeschrijvingen

PROCES MEDIA
Solids Processing Fluids Processing MB Maintenance SchuettgutPortal
Ontvang onze nieuwsbrief
Nieuwsbrief archief
Volg ons
Linked
MAGAZINE
Abonneren
Service en contact
ContactDisclaimerPrivacyAdverterenInloggen controlpanel